Строителни услуги със скеле

Строителни услуги със скеле

Фирма ГРАНДСТРОЙ ЕДИЛ предлага под наем и извършва строителни услуги със скеле на територията на гр. Видин и областта, като разполага с 3000 кв.м. италианско рамково скеле. Ние предлагаме високо качество при изпълнение на различни видове строителни услуги и гаранция от 5 до 10 г. Фирма ГРАНДСТРОЙ ЕДИЛ разполага със собствен транспорт за превозване на скеле и квалифицирани работници за сглобяване и разглобяване на скеле.

Изграждане и ремонт на покриви

Изработване и ремонт на покриви

Фирма ГРАНДСТРОЙ ЕДИЛ предлага изработване на покриви и покривни конструкции, ремонт и претърсване на покриви на територията на гр. Видин и областта, като за целта разполагаме със собствен транспорт за превозване на необохдимите дървен материал, керемиди и други, както и квалифицирани работници. Предлагаме бързо и качествено изпълнение с гаранция за извършената услуга. За повече информация вижте нашата галерия.

Производство и монтаж на безшевни улуци

Производство и монтаж на безшевни улуци

Фирма ГРАНДСТРОЙ ЕДИЛ предлага производство на безшевни улуци и водосточни тръби, както и всички компоненти за тях на територията на гр. Видин и областта, като за целта разполагаме с последно поколение цифров, хидравличен абкант-преса и собствен транспорт за превозване на необохдимите материали. Предлагаме бързо и качествено изпълнение с гаранция за извършената услуга. За повече информация вижте нашата галерия.

Топлоизолация и полагане на силиконова мазилка

Топлоизолация и полагане на силиконова мазилка

Фирма ГРАНДСТРОЙ ЕДИЛ извършва саниране и топлоизолация на сгради със скеле на покриви на територията на гр. Видин и областта. Използваме материали за топлоизолации, гарантиращи максимална енергийна ефективност. Монтиране на козирки над изолацията. Полагане на Силикат-силиконова мазилка. Декоративна тънкослойна мазилка със зърнеста структура. За повече информация вижте нашата галерия.

Хидроизолация

Хидроизолация

Фирма ГРАНДСТРОЙ ЕДИЛ извършва полагане на хидроизолация на покриви и покривни конструкции, както и на всички елементи от сградата на територията на гр. Видин и областта. Използваме материали за хидроизолация, гарантиращи максимална водоустойчивост. Хидроизолация на тераси и навеси. Полагането на хидроизолации ви спестява време и средства за последващи ремонти. За повече информация вижте нашата галерия.

Полагане на гипсокартон и конструкция

Полагане на гипсокартон и конструкция

Фирма ГРАНДСТРОЙ ЕДИЛ извършва монтаж на гипсокартон с конструкция и монтаж на гипсокартон чрез лепене на сухи и мокри помещения на територията на гр. Видин и областта. Изграждане на вътрешни преградни стени, стени с или без топлоизолация /вата/, окачени тавани на едно и повече нива. Изработване на уникални фигури от гипсокартон. Монтаж на скрито осветление. За повече информация вижте нашата галерия.